flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новобузький районний суд Миколаївської області викликає якості відповідача Профатило Олександра Вікторовича

29 квітня 2024, 14:03

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

         Новобузький районний суд Миколаївської області викликає   якості  відповідача  Профатило Олександра Вікторовича     у судове засідання, яке відбудеться   20 травня  2024 року о 13 годині  00 хвилин в залі судових засідань №1 за адресою вул. Ярослава Мудрого, 8 м. Новий Буг Миколаївської області, по цивільній справі  481/483/24, за  позовною заявою  представника АТ КБ «Акцент-Банк» Шкапенко Олександра Віталійовича до Профатило Олександра Вікторовича про стягнення заборгованості

          Відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи.

 

            Якщо явка в судове засідання  не можлива з поважних причин відповідач повинен повідомити про це Новобузький районний суд Миколаївської області завчасно.

             У випадку неявки відповідача в судове засідання справа буде розглянута у його відсутності за письмовими доказами наданими позивачем.

 

 

Суддя Новобузького районного суду

Миколаївської області                            Наталя ВАСИЛЬЧЕНКО-ДРИГА