flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

  Новобузький районний суд Миколаївської області викликає Литвинчук Софію Дмитрівну

25 квітня 2024, 09:00

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

 

 

             Новобузький районний суд Миколаївської області викликає Литвинчук Софію Дмитрівну у якості  відповідача судове засідання, яке відбудеться  21 травня  2024 року о 11 годині 15 хвилин в залі судових засідань №3 за адресою вул. Ярослава Мудрого № 8 м. Новий Буг Миколаївської області, по цивільній справі  за позовом Гізатуліної Тетяни Іванівни до Публічного акціонерного товариства «Укртелеком», Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк», Новобузької міської ради Миколаївської області, Литвинчук Софії Дмитрівни, третя особа без самостійних вимог Другий відділ Державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про зняття арешту з майна та визнання права власності на майно у порядку спадкування та позовом третьої особи Литвинчук Софії Дмитрівни до Гізатуліної Тетяни Іванівни, Публічного акціонерного товариства «Укртелеком», Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк», Новобузької міської ради Миколаївської області, третя особа без самостійних вимог Другий відділ Державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про визнання права власності на майно у порядку спадкування за законом за правом представлення та права на обов’язкову частку у спадщині.

               Відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч.4 ст.178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов’язаний надіслати іншим учасником справи.     

         Якщо явка не можлива з поважних причин відповідач повинен повідомити про це Новобузький районний суд завчасно.

         В разі неявки відповідача в судове засідання справа буде розглянута у його відсутності за письмовими доказами наданими позивачем .

 

 

             Суддя Новобузького районного суду

              Миколаївської області                                                             С.І.Вжещ