flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новобузький районний суд Миколаївської області викликає   якості  відповідача  Рябченко Валентина Василівна

22 квітня 2024, 15:57

 

                                    О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

         Новобузький районний суд Миколаївської області викликає   якості  відповідача  Рябченко Валентина Василівна  у судове засідання, яке відбудеться   13 травня  2024 року о 11 годині  00 хвилин в залі судових засідань №1 за адресою вул. Ярослава Мудрого, 8 м. Новий Буг Миколаївської області, по цивільній справі  478/175/24, за  позовною а позовною заявою представника Товариства з обмеженою відповідальністю "Миколаївська електропостачальна компанія" Лашкової Тетяни Олександрівни до Рябченко Валентини Василівни, про стягнення боргу,

          Відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи.

 

            Якщо явка в судове засідання  не можлива з поважних причин відповідач повинен повідомити про це Новобузький районний суд Миколаївської області завчасно.

             У випадку неявки відповідача в судове засідання справа буде розглянута у його відсутності за письмовими доказами наданими позивачем.

 

 

Суддя Новобузького районного суду

Миколаївської області                            Наталя ВАСИЛЬЧЕНКО-ДРИГА