flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»

30 липня 2021, 10:26

Наказом керівника апарату Новобузького районного суду Миколаївської  області від 30.07.2021 року № 86-аг оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»:

Секретаря судових засідань Новобузького районного суду Миколаївської  області  

Конкурсний відбір відбудеться   02 вересня 2021 року о 10.00 год. за адресою: вул. Я. Мудрого, 8, м. Новий Буг. 

За додатковою інформацією звертатися Новобузького районного суду Миколаївської  області (кабінет №7) або за телефоном 38(093)-665-90-01.

 

 

 

Новобузький районний суд Миколаївської області

 

НАКАЗ

                                    

30.07.2021 року                                                                                                    № 86-аг

 

Про оголошення конкурсу та затвердження

умов проведення конкурсу на зайняття вакантної

посади державної служби категорії «В»

Новобузького районного суду Миколаївської області

 

Відповідно до ст.23 Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 25.03.2016 року №246 (зі змінами), Положення про проведення конкурсів для призначення на посади держаних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 року № 2646/0/15 (у редакції рішення Вищої ради правосуддя від 26.11.2019 року № 3162/0/15-19) керуючись статтею 155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» від 02.06.2016 року № 1402-VII,-

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорій «В» у Новобузькому районному суді Миколаївської області - секретаря судових засідань (далі - конкурс).

 

  1. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» секретаря судових засідань Новобузького районного суду Миколаївської області. (Додаток 1)

 

  1. Провідному спеціалісту суду Карпунець В.Ф., як адміністратору під час проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» суду, забезпечити розміщення через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби цього наказу та затверджених умов проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» Новобузького районного суду Миколаївської області в електронній формі не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня підписання цього наказу.

 

  1. Головному спеціалісту суду Новікову Є.С. після оприлюднення інформації про оголошення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби розмітити інформацію про оголошення конкурсу на офіційному веб-сайті Новобузького районного суду Миколаївської області не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня підписання цього наказу.

 

  1. Конкурсній комісії Новобузького районного суду Миколаївської області на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» забезпечити проведення конкурсу на зазначену в пункті 1 цього наказу посаду державної служби згідно Умов затверджених пунктом 2 цього наказу.

 

  1. Провідному спеціалісту суду Карпунець В.Ф. забезпечити прийом документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі у строк визначений в додатках до умов проведення конкурсу.

 

  1. Головному спеціалісту суду Новікову Є.С. оприлюднити результати конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби (career.gov.ua) не пізніше 45 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу.

 

  1. Контроль за виконання цього наказу залишаю за собою.

 

В.о. керівника апарату

Новобузького районного суду

         Миколаївської області                                                                               Т. Ярощук

 

 

 

 

 

Додаток  №1

затверджено наказом керівника апарату

Новобузького  районного суду

Миколаївської області

№  86-аг від 30 липня 2021 року

 

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» -

секретаря судового засідання Новобузького районного суду

 Миколаївської області

 

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1) Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді, оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць ув'язнення про доставку до суду затриманих та обвинувачених осіб;

2) Перевіряє явку учасників судового процесу та доповідає головуючому у справі судді. Вручає особам, які беруть участь у судовому розгляді пам’ятку про їхні права та обов’язки, передбачені Кримінально-процесуальним кодексом України. За вимогою сторони у справі зазначає час перебування в суді;

3) Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами та проведення судового засідання в режимі відеоконференції. Забезпечує ведення журналу судового засідання, протоколу судового засідання

4) Виготовляє копії судових рішень.

5) Виготовляє виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання рішень суду;

6) Здійснює вручення, направлення копій судових рішень, іншої кореспонденції сторонам та іншим особам, які беруть участь у розгляді справи.

7) Здійснює обробку вихідної кореспонденції по справам, які знаходяться в провадженні судді (підготовка листів, заповнення рекомендованих повідомлень, підписання конвертів тощо).

8) Здійснює оформлення судових справ відповідно до вимог Інструкції з діловодства та здійснює передачу цих справ до канцелярії суду після розгляду справи суддею.

9) Сканує матеріали судових справ та приєднує їх до обліково-статистичної картки відповідної судової справи в Автоматизованій системі документообігу суду (далі - АСДС) в період перебування справи в провадженні судді. Вносить до АСДС необхідну інформації, що стосується розгляду судової справи під час перебування справи у провадженні відповідного судді;

10) Здійснює оформлення проектів доручень суду про виконання судами інших держав окремих процесуальних дій, про вручення судових документів з цивільних, кримінальних справ, про екстрадицію правопорушників на територію України, оформлює клопотання про визнання та виконання рішень суду на території інших держав, забезпечує оформлення та виконання доручень судів іноземних держав відповідно до Конвенції про правову допомогу та правові відносини з цивільних, сімейних і кримінальних справ  та інших міжнародно-правових договорів України про правову допомогу, ратифікованих Верховною Радою України. 

11) Складання та оприлюднення списку розгляду справ.

12) Виконує інші доручення головуючого судді та помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

12) Виконання інших доручення голови суду та керівника апарату суду, які не перелічені в інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції секретаря судового засідання.

 

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4 440 гривень відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 358 "Деякі питання оплати праці державних службовців, органів та установ системи правосуддя". Надбавки, доплати та премії відповідно до статей 50, 52 Закону України "Про державну службу".

 

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

безстроково

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246 (в редакції від 12.02.2020 р. № 98);

2) резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246 (в редакції від 12.02.2020 р. № 98), в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою (копію державного сертифікату про рівень володіння державною мовою або витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння  державною мовою);

3)  заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Інформація подається через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою https://career.gov.ua/ -  до 17 год. 00 хв. 26 серпня 2021 року.

 

 

Додаткові (необов’язкові) документи

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

 

 

Місце, час і дата початку тестування

 

Новобузький  районний суд міста Миколаївської області,

55601, Миколаївська  область, місто Новий Буг, вул. Ярослава Мудрого, будинок № 8,

10.00 година  02 вересня 2021 року 1 поверх,  кабінет № 7

(проведення тестування за фізичної присутності кандидатів).

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Карпунець Віталій Федорович

тел. 38 093 665 90 01

 inbox@nb.mk.court.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1. Освіта

  вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого бакалавра в галузях знань «Право»,  «Правознавство» та/або «Правоохоронна діяльність».

 

2. Досвід роботи

не потрібен

 

3. Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

 

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

 

  1. Уміння працювати                    з комп’ютером

Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку. Вміння користуватися оргтехнікою, знання програм Microsoft Office (Word, Excel).

 

  1. Ділові якості

1)       вміння працювати з інформацією;

2)       орієнтація на досягнення кінцевих результатів;

3)       вміння вирішувати комплексні завдання;

4)       здатність працювати в декількох проектах одночасно;

5)     вміння працювати в команді та керувати командою;

6)     вміння ефективної координації з іншими;

7)     вміння надавати зворотній зв’язок;

8)     здатність приймати зміни та змінюватись;

9)     виконання плану змін та покращень

 

 

  1. Особистісні якості

1)       відповідальність;

2)       уважність до деталей;

3)       орієнтація на саморозвиток;

4)       вміння працювати в стресових ситуаціях;

5)       системність і самостійність в роботі

 

 

Професійні знання

Вимога

                                                   Компоненти вимоги

 

1.  Знання законодавства

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1)  Конституції України;
2)  Закону України «Про державну службу»;
3)  Закону України «Про запобігання корупції».

 

Знання спеціального   

     законодавства, що пов’язане     із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про

     структурний підрозділ)

1)     Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого Рішенням Ради суддів України №30 від 26.11.2010 року (у редакціях рішень Ради суддів України від 15.09.2016 року № 58, від 02.03.2018 року № 17 зі змінам);

2)     Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.08.2019р. №814 зі змінами, затверджений наказом ДСА України від 24.12.2019 № 1196;

3)     Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.09.2012р. №108;

4)     Закони України «Про судоустрій і статус суддів», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації»

5)     Цивільний кодекс України, Цивільний процесуальний кодекс України, Кодекс адміністративного судочинства України, Кримінальний кодекс України, Кримінальний процесуальний кодекс України, Кодекс України про адміністративні правопорушення.;