flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новобузький районний суд Миколаївської області оголошує конкурс на зайняття посади державної служби категорії «В»

13 червня 2019, 16:38

 

13.06.2019 року   

 

Керуючись статтею 23 Закону України "Про державну службу", Порядком проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 та Положенням про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 року № 2646/0/15-17, Новобузький районний суд Миколаївської області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В».

  1. Судовий розпорядник– 1 вакансія (безстроково). 

 


Новобузький районний суд Миколаївської області

 

НАКАЗ

 

13 червня 2019 року                                                                                             № 78

 

Про оголошення конкурсу на

зайняття вакантної посади

судового розпорядника

 

Відповідно до ст. ст. 20, 22, 23 Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-VIII, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246, Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 року № 2646/0/15-17,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - судового розпорядника Новобузького районного суду Миколаївської області.

  

  1. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - судового розпорядника Новобузького районного суду Миколаївської області. (Додаток 1)

 

  1. Головному спеціалісту з інформаційних технологій суду Новікову Є.С. не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня підписання цього наказу надіслати Міжрегіональному управлінню Нацдержслужби в Одеській, Миколаївській та Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі скановану копію наказу про оголошення конкурсу у форматі pdf та умови проведення конкурсу у форматі .doc або .docx  та оприлюднити оголошення про проведення конкурсу на офіційному  веб- сайті Новобузького районного суду Миколаївської області та умови проведення конкурсу на посаду після оприлюднення відповідного оголошення та умов проведення конкурсу на офіційному веб-сайті  Нацдержслужби.

 

  1. Визначити строк подання документів для участі в конкурсі 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на сайті Нацдержслужби.

 

  1. Провідному спеціалісту суду Карпунець В.Ф. ознайомити з цим наказом головного спеціаліста з інформаційних технологій суду Новікова Є.С., членів конкурсної комісії утвореної наказом Державної судової адміністрації України від 14 квітня 2017 року №524 під підпис.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

  

 

Керівник апарату

Новобузького районного суду

Миколаївської області                                                                             О.В. Горб

 

 

 

Додаток 1

до наказу керівника апарату

Новобузького районного суду

Миколаївської області

№ 78 від 13.06.2019 року

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії “В”- судового розпорядника   Новобузького районного суду Миколаївської області.

(Адреса: Миколаївська область м.Новий Буг вул. Ярослава Мудрого, 8 інд. 55601)

 

Загальні умови

Посадові обов'язки

Перевіряє технічну оснащеність залу судового засідання та в разі її невідповідності вимогам безпеки негайно сповіщає старшого судового розпорядника, керівника апарату суду або головуючого у справі, а також вживає всіх можливих заходів щодо усунення виявлених недоліків.

Забезпечує безпечні умови роботи суддям та працівникам апарату суду.

З'ясовує своєчасність направлення заявки-наряду на доставку до суду органами внутрішніх справ та конвойною службою міліції затриманих осіб, та таких, які перебувають під вартою. Повідомляє керівника апарату суду, головуючого у справі про можливу затримку їх доставки.

Оголошує про вхід і вихід суду та пропонує всім присутнім встати.

Вживає всіх необхідних заходів щодо підтримання громадського порядку та припинення проявів неповаги до суду, а саме: забезпечення виконання учасниками процесу та особами, які є в суді, вказівок та розпоряджень головуючого у справі, пов`язаних з дотриманням процесуальних вимог судочинства; забезпечення доставки до місця проведення судового засідання справи та речових доказів, їх збереження під час розгляду справи та повернення до канцелярії суду; забезпечення виконання рішень суду щодо застосування передбачених законодавством України заходів примусу стосовно учасників судового процесу та порушників громадського порядку; здійснення інших заходів визначених головуючим у справ чи керівником апарату суду.

Запрошує, за розпорядженням головуючого у справі, до залу судового засідання свідків, експертів,  перекладачів  та  інших  учасників судового процесу.

За вказівкою головуючого у справі під час судового засідання приймає від учасників судового процесу документи та інші матеріали і передає до суду.

 Вживає заходів щодо видалення, за розпорядженням головуючого у справі, із залу судового засідання осіб, які проявляють неповагу до суду або порушують громадський порядок.

За вказівкою керівника апарату суду надає допомогу працівникам органів внутрішніх справ щодо підтримання громадського порядку, охорони приміщень суду, забезпечення додаткових заходів безпеки (тільки в робочий час).

Забезпечує виконання учасниками судового процесу та особами, які присутні в залі судового засідання, розпоряджень головуючого у справі.

Забезпечує дотримання вимог процесуального законодавства щодо виключення можливості спілкування допитаних судом свідків з тими, яких суд ще не допитав.

Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходів до обмеження
входу до залу судового засідання сторонніх осіб.

Уживає заходів безпеки щодо недопущення виведення з ладу засобів фіксування судового процесу особами, присутніми в залі судового засідання.

У разі виникнення в приміщенні суду надзвичайних подій вживає всіх необхідних заходів щодо забезпечення безпеки працівників суду, а також інших осіб, які знаходяться в суді відповідно до Плану спільних дій працівників судової міліції під час несення служби з охорони громадського порядку та забезпечення безпеки в приміщеннях судових установ та працівників суду у разі виникнення надзвичайних подій.

Виконує інші розпорядження головуючого у справі, доручення  керівника апарату суду щодо забезпечення належних умов для проведення судового засідання та роботи судових розпорядників.

 

 

Умови оплати праці

–  Посадовий оклад становить – 3524 грн.;

– Надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 року № 15 "Питання оплати праці працівників державних органів";

– Надбавки та доплати (відповідно до ст. 52 Закону України "Про державну службу")

 

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

На постійній основі

 

Перелік документів необхідних для участі в конкурсі та строк їх подання

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби до якої додається резюме в довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 ЗУ “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію(копії) документа (документів про освіту);

5) заповнену особову картку встановленого зразка;

6) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік подається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному Веб-сайті НАЗК;

7) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

Строк подання документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби.

Кінцевий термін прийняття документів 27.06.2019 року

 

Дата, час і місце проведення конкурсу

 04.07.2019 року о 9-00 годині, кабінет №7

55601, Миколаївська область м.Новий Буг, вул. Ярослава мудрого, 8

 

Прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Карпунець Віталій Федорович

тел. (05151) 9-19-93

inbox@nb.mk.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

1.

Освіта

-     наявність вищої освіти ступеня молодшого бакалавра або бакалавра, за напрямом “Правознавство” або “Правоохоронна діяльність”  

 

 

2.

Досвід роботи

 - не потребує

 

3.

Володіння державною мовою

 - вільне володіння державною мовою

 

Вимоги до компетентності

 

Вимога

Компоненти вимоги

 

1.

Якісне виконання поставлених завдань

- вміння працювати з інформацією;

 

 

2.

Командна робота та взаємодія

- вміння працювати в команді.

 

3.

Технічні вміння

- вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку, працювати з програмами Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel.

 

4.

Особистісні якості

 - відповідальність;

 - системність і самостійність в роботі;

 - комунікабельність

 - орієнтація на саморозвиток;

 - вміння працювати в стресових ситуаціях.

 

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

 

1.

Знання законодавства

 Конституція України;

 Закон України “Про державну службу”;

 Закон України “Про запобігання корупції”.

 

2.

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції.

 

1) Цивільний процесуальний кодекс України;

2) Кримінальний процесуальний кодекс України;

3) Кодекс України про адміністративні правопорушення;

4) Кодекс адміністративного судочинства України;

5) Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

6) Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ;

7) Положення про автоматизовану систему документообігу суду;

10) Правила етичної поведінки державних службовців;

11) Типові правила внутрішнього службового розпорядку.  

 

 

 

Склад конкурсної комісії затвердженої ДСА (наказ ДСА )

Документи приймаються до 17 год. 00 хв. 27.07.2019 року.