flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новобузький районний суд Миколаївської області викликає  Мицо Сергія Вікторовича

25 квітня 2024, 09:01

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

         Новобузький районний суд Миколаївської області викликає  Мицо Сергія Вікторовича у якості  відповідача у судове засідання, яке відбудеться   03 червня 2024 року о 10 годині 00 хвилин в залі судових засідань №3 за адресою вул. Ярослава Мудрого № 8 м. Новий Буг Миколаївської області, по цивільній справі  за позовом Аксіненко Олександра Олександровича до Мицо Сергія Вікторовича, Мицо Тетяни Олександрівни, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідачів приватний нотаріус Миколаївського міського нотаріального округу Бєлік Тетяна Миколаївна, Мицо Марія Іванівна, про визнання недійсним договору іпотеки.

               Відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч.4 ст.178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов’язаний надіслати іншим учасником справи.     

         Якщо явка не можлива з поважних причин відповідач повинен повідомити про це Новобузький районний суд завчасно.

         В разі неявки відповідача в судове засідання справа буде розглянута у його відсутності за письмовими доказами наданими позивачем .

 

 

             Суддя Новобузького районного суду

              Миколаївської області                                                             С.І.Вжещ